Kategorilere Yetki Verme

phpBB 3.2.x sürümlerinin çalıştırılması ve kurulumu ile ilgili yardımı buradan alabilirsiniz. Lütfen Eklentiler ile ilgili sorunlarınızı buraya yazmayın.
Kilitli
kuzeyuyvar
Kayıtlı Kullanıcı

Kategorilere Yetki Verme

Mesaj gönderen kuzeyuyvar »

Merhaba,

Forumla ilgili iki sorum vardı. Desteklerinizi rica ederim.

1. Foruma ilk giren kişi içeriği görmeden üye olmasını sağlamak istiyorum ve üyeliği mail üzerinden etkinleştirme değilde benim onay verdiğim kişilerin girmesini istiyorum.

2. Forumda oluşturmuş olduğum kategorilere yetki verebiliyor muyum. Örneğin Eğitim bölümünü x yetkide olan kişiler görecek, forumun tamamını y yetkide olan kişiler görecek.

Teşekkürler..
copyas
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi
Eklenti Özelleştirme Ekibi Üyesi

Re: Kategorilere Yetki Verme

Mesaj gönderen copyas »

copyas yazdı: 17.01.2020, 00:37 Sorularınızı da ayrı konu başlıkları halinde sorarsanız daha iyi olacaktır. A, B ve C gibi 3 probleminizi aynı konuda sorduğunuz zaman, eğer benim problemim A ile ilgiliyse ve forumda arama yaparak bu konuya geldiğim zaman sadece A problemi ile ilgili bilgileri görmem gereklidir. Bu zaten site yönetiminin tavsiye ettiği bir durumdur. ( bakınız ) Arka arkaya farklı amaçlarla konular açabilirsiniz. Doğru forumlara açılması da daha iyi olacaktır tabi.
kuzeyuyvar yazdı: 03.06.2020, 18:23 ...üyeliği mail üzerinden etkinleştirme değilde benim onay verdiğim kişilerin girmesini istiyorum.
YKP > Kullanıcı kayıt ayarları > Hesap aktivasyonu: bölümünü "Yönetici tarafından"

Diğer sorunlarınız da yapılabilmekle birlikte izinlerle alakalı bir durumdur.

viewtopic.php?p=117332#p117332
kuzeyuyvar
Kayıtlı Kullanıcı

Re: Kategorilere Yetki Verme

Mesaj gönderen kuzeyuyvar »

Merhaba,

Öncelikle kusura bakmayın. Bundan sonraki süreçte bu şekilde ilerleyeceğim.

Cevaplarınız içinde ayrıca teşekkür ederim.
Kilitli

“3.2.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir